Telefoniste
zowel full- en parttime vacatures beschikbaar
PhoneCare is op zoek naar telefonistes met talent. Heb je een prettige telefoonstem, ben je servicegericht, kan je goed luisteren en heb je ook nog eens een flinke dosis communicatieve vaardigheden? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet.

Wil je werken in een leuk team en je weet wat klantvriendelijkheid en 'service with a smile' betekenen, bel dan 030-236.25.25 voor het maken van een afspraak.


Supervisor
minimaal 32 uur per week
Als supervisor ben je verantwoordelijk voor de prestaties van je team. Je vervult een pro-actieve voorbeeldrol en je weet wat er speelt binnen je team. Door je ervaring weet je welke communicatieve vaardigheden belangrijk zijn in een zakelijk gesprek en kan deze ook op een leuke manier doorgeven.

Wij bieden een passend salaris en bij geschiktheid krijg je de beschikking over een auto van de zaak.

Heb je de juiste spirit en ben je een echte teambuilder? Neem dan snel contact op via telefoon 030-236.25.25 om een afspraak te maken.


Webdeveloper
minimaal 24 uur per week
Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een webdeveloper. Je werkt aan verschillende applicaties die al ontwikkeld zijn en bouwt zelfstandig nieuwe applicaties.

We zoeken iemand met aantoonbare ervaring in MS-SQL Server, ASP, .net, Java, AJAX, HTML. Ervaring met IP telefonie (bijvoorbeeld Asterisk) is een pre!

Wij bieden je een passend salaris en een omgeving waarin je jezelf verder kan ontwikkelen. Ben je een denkende doener, bel dan 030-236.25.00 en vraag naar Dick Steenbeek om snel een afspraak te maken.


  | |